neděle 31. května 2015

Zapékané bagetky s mozzarelou, sušenými rajčátky a bylinkami



Vzhledem k tomu, 
že rodina ještě spí, musím využít čas,
 abych se s vámi podělila ještě s jedním tipem na rychlou večeři, svačinku, snídani... 
Je to tak jednoduché,
 že to snad ani nebudeme nazývat receptem,
 ale o to víc si na tom pochutnáte.



Suroviny:


corn bagety (nebo prostě použijete ty, které máte rádi), sušená rajčata naložená v oleji, 
bylinky (bazalka, libeček,kopr, provensálké bylinky 
- zase zvolíty ty, které chutnají vám),
mozzarela (můžete nahradit ale i balkánským sýrem), olivy


Bagetu si podélně rozřízneme, 
pokapeme olivovým olejem, 
poklademe plátky mozzarely, 
sušenými rajčátky, bylinkami
 a přiklopíme zpět druhou půlkou bagety.
Bagety zapékáme v troubě na plechu vyloženém pečícím papírem.
Nakonec můžeme dozdobit olivou napíchnutou na párátku.
Podáváme se zeleninovým salátem.













Užijte si pohodový zbytek víkendu 
a prima start do nového pracovního týdne!


Vaše Radka



5 komentářů:

  1. Radu, bagety i řízek vypadají výborně, děkuji za inspiraci a přeji pěknou neděli! Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, moc děkuji a rádo se stalo! Krásný nedělní den! Radka

      Vymazat
  2. super recepty, ostatně jako vždy...Ila

    OdpovědětVymazat
  3. Radka, takéto bagetky sú božské. Robíme si niečo podobné, len tam pridávame aj šunku. A večera je hotová raz-dva. Andrea

    OdpovědětVymazat