úterý 2. června 2015

Jednohubky s česnekovo-limetkovým gervais krémem a uzeným lososem



Krásné odpoledne!


Je to pár dní, kdy jsem vám zde dala tip na rychlou večeři
 v podobě zapékaných bagetek. 
A protože nás tento týden čekají tropické teploty 
a trávit čas u sporáku není zrovna dobrý nápad :-),
 přináším další tip na rychlou večeři.


Suroviny:

3 original gervais v kelímku, 1 stroužek česneku, limetka, čerstvě mletý pepř, mořská sůl, plátky uzeného lososa, kopr na ozdobení, cornbageta


Bagetu nakrájíme na plátky.
Ze gervais, prolisovaného česneku, pár kapek limetkové šťávy,
 čerstvě mletého pepře a mořské soli připravíme pomazánku,
 kterou namažeme na plátky bagetky.
 Dozdobíme kousky uzeného lososa, limetky, snítečkou kopru
 a ještě znovu opepříme čerstvě mletým pepřem.





























Všem vám přeji krásný, téměř letní týden!


Vaše Radka

7 komentářů:

  1. Super, rychlé večeře to je v létě základ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to mi povídej, kor když budu první léto po osmi letech v práci :-) Radka

      Vymazat
  2. Raduško, mňam...vypadají skvěle!!!!!!!
    Pa Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, moc moc Ti děkuji! Původně jsem si chtěla udělat salát, ale nakonec zvítězily jednohubky :-) Měj se krásně! radka

      Vymazat
  3. Radu, to je taková luxusní bleskovka, tebou nádherně prezentovaná! Mňam! A ty včerejší skleničky vypadají taky moc dobře!
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Radka, tak Tvoja rodinka sa ale má. Chystáš im samé luxusné dobrôtky. I táto vyzerá perfektne. Andrea

    OdpovědětVymazat
  5. Ráďo, to vypadá nádherně. Hned bych ochutnala. Určitě co nejdřív vyzkouším, protože uzeného lososa mám moc ráda. Mňam, mňam :-)

    OdpovědětVymazat