Krásné odpoledne!
Je to pár dní, kdy jsem vám zde dala tip na rychlou večeři
v podobě zapékaných bagetek.
A protože nás tento týden čekají tropické teploty
a trávit čas u sporáku není zrovna dobrý nápad :-),
přináším další tip na rychlou večeři.
Suroviny:
3 original gervais v kelímku, 1 stroužek česneku, limetka, čerstvě mletý pepř, mořská sůl, plátky uzeného lososa, kopr na ozdobení, cornbageta
Bagetu nakrájíme na plátky.
Ze gervais, prolisovaného česneku, pár kapek limetkové šťávy,
čerstvě mletého pepře a mořské soli připravíme pomazánku,
kterou namažeme na plátky bagetky.
Dozdobíme kousky uzeného lososa, limetky, snítečkou kopru
a ještě znovu opepříme čerstvě mletým pepřem.
Všem vám přeji krásný, téměř letní týden!
Vaše Radka
Super, rychlé večeře to je v létě základ...
OdpovědětVymazatNo, to mi povídej, kor když budu první léto po osmi letech v práci :-) Radka
VymazatRaduško, mňam...vypadají skvěle!!!!!!!
OdpovědětVymazatPa Martina
Marti, moc moc Ti děkuji! Původně jsem si chtěla udělat salát, ale nakonec zvítězily jednohubky :-) Měj se krásně! radka
VymazatRadu, to je taková luxusní bleskovka, tebou nádherně prezentovaná! Mňam! A ty včerejší skleničky vypadají taky moc dobře!
OdpovědětVymazatMěj hezký večer, Helena
Radka, tak Tvoja rodinka sa ale má. Chystáš im samé luxusné dobrôtky. I táto vyzerá perfektne. Andrea
OdpovědětVymazatRáďo, to vypadá nádherně. Hned bych ochutnala. Určitě co nejdřív vyzkouším, protože uzeného lososa mám moc ráda. Mňam, mňam :-)
OdpovědětVymazat